2003

Merlot Válogatás 2003

Bíbor színű, testes, telt ízű, bársonyos vörösbor. Letisztult, kifogástalan egyensúly. Annak ellenére, hogy már három éve érlelődik, íze igen gyümölcsös. Vörösbogyós gyümölcsöket, leginkább málnát vagy szamócát fedezhetünk fel zamatában. Izgalmas ízvilága ráérős, hosszas kóstolgatásra ingerel. A XXIX. Országos Borversenyen ezüstérmet nyert. Sajtos, zöldséges, olaszos ételekhez ajánljuk.

Kékfrankos Válogatás 2003

Többszörösen díjnyertes bor. Többek között a XXIX. Országos Borversenyen valamint a VII. Nemzetközi Páneurópai Borverseny ezüstérmese. Mély bíbor színű, bársonyos, testes vörösbor. Gyümölcsös zamatú, érett meggyre, meggylikőrre emlékeztető jegyekkel és hosszú, izgalmas lecsengéssel. Nagyon elegáns, harmonikus bor.

Cabernet Sauvignon Barrique 2003

A 2003-as Cabernet Sauvignon Barrique többszörös díjnyertes vörösbor. Többek között a XXIX. Országos Borversenyen és a 2008-as brüsszeli „Monde Selection” nemzetközi borversenyen is aranyérmet nyert. Különleges karakterét a kiváló évjárat, a radikális terméskorlátozás és a speciális talajösszetétel adja. Testes, nagy extrakttartalmú, mégis behízelgően bársonyos vörösbor, a hosszú tölgyfahordós érlelésnek köszönhetően különleges zamatokkal rendelkezik. Borértők csokoládés, erdei gyümölcsös jegyeket fedeznek fel benne. A barrique érlelés nem tolakodó, inkább csak díszítő jegyeket kölcsönöz a bornak, szépen belesimul a kerek ízvilágba. Ízével nehéz betelni, elmélyült, kitartó kóstolgatásra ösztönöz.

Elixír Cuvée Barrique 2003

A késői szüretelésű Cabernet sauvignon és franc nászából született a szeder és áfonya illatú, elegáns színvilágú, puha tanninokat érlelő vörösbor. Az újhordós érlelésből származó kellemesen füstös, csokoládés és fahéjas aromák diszkrét keretbe foglalják a bor gyönyörű gyümölcsösségét. Bélszínből készült ételekhez ajánljuk.

Polgár Cuvée Barrique 2003

Cabernet Sauvignon 2003

Mély bíborvörös színű, kiegyensúlyozott, testes vörösbor. Mind illatában, mind ízében a feketeribiszke és az erdei gyümölcsök aromái dominálnak. Kellemes tanninnal rendelkező, hosszú utóízű, elegáns vörösbor. Bélszínhez ajánljuk.

Tartalom átvétel